Aanmelden Club WeS - Kosteloos voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Een club waar kinderen wekelijks kunnen komen en spelenderwijze ontdekken hoe je wijzer en sterker in je schoenen kunt staan. Ze krijgen daarvoor praktische tools waarmee ze direct aan de slag kunnen gaan. Gratis deelname maar aanmelden verplicht 

Locatie, dag en tijd: Bibliotheek Schalkwijk Haarlem (Molenlokaal) elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur.


Aanmelden 5 en 19 en 26 april - Thema: Vooroordelen, discriminatie en pesten en sociale media museum 

- Woendag 5 april is er een speciale gastles door bureau discriminatie over vooroordelen: Na een korte introductie gaan de kinderen in tweetallen aan de slag. Op A4-displays staan opdrachten, puzzels, geheimschriften, foto’s waardoor ze inzicht krijgen in anderen en zichzelf. Welke gedachtes heb je bij de opdrachten en kloppen deze altijd? 

- Woendag 19 april is het de 'dag tegen pesten' en geeft kindercoach Kim Aukema een workshop over omgaan met cyberpesten. 

- Woensdag 26 april in de vakantie gaan we naar het media museum Beeld en Geluid in Hilversum waar ze alles kunnen leren en ontdekken over sociale media en hoe je daar mee om kan gaan. Dit zal dan van 1200 tot 1700 uur zijn. Hierover volgt nog informatie.  

vooroordelen koffer bij club WeS Vooroordelen koffer door bureau discriminatie bij club WeS

Aanmeldformulier April - Vul 0 in als u een dag niet wilt - Lessen zijn op de woensdag van 15.30 tot 16.30 uur. Behalve 26 April is van 12.00 tot 1700 uur.


Uw bericht is verzonden.
Er is iets misgegaan. Het bericht is niet verzonden. Probeer het opnieuw.

Na aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging via de mail en gaan we ervan uit dat je kind komt. Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het ons dan ruim van je voren weten zodat we de plek weer beschikbaar kunnen stellen voor een ander kind. 

Aanmeldformulier Mei - Vul 0 in als u een dag niet wilt - Lessen zijn op de woensdag van 15.30 tot 16.30 uur.

Thema: Mediawijsheid

Uw bericht is verzonden.
Er is iets misgegaan. Het bericht is niet verzonden. Probeer het opnieuw.

Opening Club WeS door de Kinderraad Haarlem

Januari - Ilse Weide van de Kunstweide heeft gastles 'happy stones over complimenten' gegeven
Alma mindzorg heeft gastles ‘mandala tekenen’ gegeven. Februari - Alma mindzorg heeft gastles ‘mandala tekenen’ gegeven. Kinderen leren zo hun gevoelens een plek te geven.

Maart - Dos Hermanos van het Klokhuis maken met met Club WeS kids een rap over 'in je kracht staan'